Layan Old Town White Coffee



Mak aih, boleh aku terpengaruh dengan iklan Old Town White Coffee wei.
Ni semua nuffnang punya pasal haha, nak salahkan nuffnang pulak.
Haaaa... kejap2 keluar iklan ni.
Pergi blog korang pun aku nampak iklan Old Town White Coffe ni.
Lelama tengok, mana boleh tahan beb.
Nak jugak rasa sekali minum OTWC nikan? *panjang naa nak tulis, short form terus!*
Apa lagi, pergi alamanda, singgah Aeon Big kejap. 
Tetiba ternampak OTWC ni, erm... terus aku rembat sepaket.
Balik rumah tak sabar nak bancuh.
Sedap wei! Cubalah!




9 comments

August 3, 2014 at 10:33 AM

nuffnang punya pasal eh?hahahahaha

sodap sangat ka?

kite salu layan white coffee nescaffe je.hahaha

August 3, 2014 at 10:46 AM

hihi.. kann.. memang terliur kalau asyik tengok je :P

August 3, 2014 at 12:10 PM

haha. kira berkesan lah dia buat iklan macam tu. ada yang tertarik nak beli ^^, saya tak pernah lagi beli coffee. tak berapa minat buat masa sekarang ni. heeeee

August 3, 2014 at 10:27 PM

pernah merasa white coffee yang biasa je. sedap gaklah.. bau dia wangi. feel je. haha. nak cuba old town pulak lerr nanti.

August 3, 2014 at 11:42 PM

:) hihi... akak bukan penggemar white coffee tp klu akak pun ckp sedap, maknanya mmg sedap la tu...

August 3, 2014 at 11:43 PM

:-) yelah... dtg blog korang je akak nampak dia berjoget2... tergugat gak iman ni..

August 3, 2014 at 11:44 PM

:d akak pun bukan penggemar... tp akak suka try...

August 3, 2014 at 11:45 PM

:) sila-sila... sedap... (c)

August 7, 2014 at 6:49 PM

sedap ek.sy x minum kopi

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia