Hadiah Segmen Blogwalking Ogos by KM Ready to Post

Assalamualaikum korang!

Alhamdulillah... 
Daripada lima pemenang hadiah misteri, hanya tiga peserta je yang lapor diri pada KM.
Maknanya lagi dua peserta tu mungkin tak sudi nak terima hadiah dari KM kot, huhu.
Jadi, KM akan terus proceed je yang sedia ada ni untuk proses pengeposan.
KM harap, korang sabar ya menanti parcel ni.
Bila dah dapat nanti, jangan lupa update kat KM (^^,)
Ok, itu je nak inform
Daaaa

11 comments

August 27, 2014 at 8:15 AM

Tahniah kepada pemenang..
Yagn x nk tuntut tu KM pos je ke akak..##Ehhh ehh hikss

August 27, 2014 at 9:18 AM

waaa,,bestnye,,terlpas sy nak join,,yg xnak adiah tu pas je kat sini,,hehehe ^_^

August 27, 2014 at 9:29 AM

haha.. diorang tak nak bagi kat saya jela (ceh, segmen tak join ada hati mintak hadiah!)

August 27, 2014 at 1:31 PM

Tahniah kpd semua pemenang... :)

August 27, 2014 at 1:42 PM

BEstnye dorang dapat hadiah..Kak KM, Cik Mimie pun nak juga..heee ^_^

August 27, 2014 at 3:50 PM

bertuah para pemenang..diorang taknak?Za nak..hehe

August 27, 2014 at 4:03 PM

Tahniah buat pemenang.. :)

August 27, 2014 at 6:22 PM

Ada hadiah extra tak?

August 29, 2014 at 9:15 PM

tahniah pada yang berjaya dapat hadiah ni ^^,

September 1, 2014 at 5:37 AM

Hahaha. Tashabarnyaa haha. :3

September 2, 2014 at 1:50 PM

pemenang xsbr nk dpt hadiah

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia