Wordless - Zulaikha Cuba Sampaikan Sesuatu



Haaa... korang dah tengok?
Boleh faham tak dengan lukisan yang kat atas ni?
Jenuh aku fikir, apalah mesej yang nak disampaikan oleh Zulaikha melalui lukisan ni.
Tapi aku bangga dengan creativiti dia.
Sekurang-kurangnya, sel-sel otak dia berhubung menghasilkan lukisan abstrak ni.
Hehehe.


16 comments

July 11, 2014 at 1:05 PM

hihiks.. berseni tu :D memang kalo lukisan cenggini pelukis saja yang tahu..

CT ada buat giveaway..
mai jemput tengok kalau sudi boleh join jugak..

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

July 11, 2014 at 1:18 PM

Hahaha seni anak aku...

July 11, 2014 at 3:24 PM

fuh....ni orang berseni je mampu merungkai persoalan yang bermain di dalam lukisan ni. cewah!

saya tak berseni. sobs.

July 11, 2014 at 3:28 PM

hahaha... akak pun tak berseni...

July 11, 2014 at 4:14 PM

Apa yang boleh saya simpulkan adalah. SENI ITU INDAH

July 11, 2014 at 6:03 PM

ya... seni itu indah... =)

July 11, 2014 at 6:49 PM

memg berseni...aunty.mimie pun kalah

July 11, 2014 at 6:53 PM

hahaha... itulah...

July 11, 2014 at 8:04 PM

Lukis dan warna je. :)

July 11, 2014 at 9:36 PM

yer haha...

July 12, 2014 at 7:47 AM

anak saya yang second pun saya belikan coloring book tapi jadi lukisan abstract macam ni.

July 12, 2014 at 7:48 AM

betul tu. kalau kita, tak jadi macam ni kan?

July 12, 2014 at 10:54 AM

itulah sel sel otak sedang berhubung... hehe..

July 12, 2014 at 9:44 PM

hidup dia sangatlah warna warni. laju sel otak. wah wah!! hehe. kreatif.

July 12, 2014 at 11:36 PM

Haha... entah jadi mcm ne klu kita agaknya...?

July 12, 2014 at 11:37 PM

ya... hidup kanak-kanak penuh dengan warna-warni...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia