CPUV : Waku Doki Campaign Toyota


Alhamdulillah... hari ni KM dapat lagi satu CPUV baru dari nuffnang.
Waku Doki Campaign from Toyota.


Toyota buat Waku Doki Campaign?
Campaign apa tu?
Haaaa... aku pun terus terjah website Toyota dan terlihatlah Short video dari Jepun ni.
JUNGLE WAKUDOKI


Enjoy watching!
Rupanya ada dance contest yang dinamakan Waku Doki Dance dan akan berpeluang memenangi trip ke Tokyo! Waaaa... bestnya.


So, kalau korang berminat nak masuk contest ni just pergi ke http://www.wakudoki.asia/ dan kat situ korang boleh tengok macam mana tutorial dance step hehe.

Alah, nak puas hati biar aku jelah yang upload sendiri bagi korang semua tengok hehe
Senang je rupanya =)
Okay, ni cara-caranya kalau korang nak masuk ya.







Then video korang pun tersebar dengan meluasnya.
Untuk pemahaman lanjut korang terjah je website ni ya.
http://www.wakudoki.asia/
Thanks Nuffnang.
Kalau korang nampak iklan ni berjoget2 kat atas tu, jgn lupa klik ya.
Hehehe
Sekian

12 comments

July 14, 2014 at 8:10 PM

ehh. tahniah kak ~ nampak menarik je dance tuh. hikhik

July 14, 2014 at 8:26 PM

kan? akak tengok tadi dah golak bosar tengok haha..

July 14, 2014 at 9:40 PM

wahhhh tahniah..bestnyerr

July 14, 2014 at 9:50 PM

terima kasih ira.. =)

July 14, 2014 at 10:03 PM

uwuuuuww! rezeki lagi! taniah kak :D

July 14, 2014 at 10:05 PM

alhamdulillah... rezeki ramadhan... =) terima kasih...

July 14, 2014 at 11:47 PM

bestnya da ada on going cpuv

July 15, 2014 at 5:41 AM

alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

July 15, 2014 at 10:56 AM

itulah... alhamdulillah...

July 15, 2014 at 8:29 PM

alhamdulillah..

July 16, 2014 at 2:56 AM

Semoga dimurahkan rejeki, tahniah

July 16, 2014 at 3:00 AM

Alhamdulillah... amin... tak nak join ke contest ni hehe..?

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia