#2 Ranking Alexa karyamahirah.blogspot.com


Hari ni saja gatal nak check lagi rangking KM dalam Malaysia.
Alhamdulillah... makin memberangsangkan.
Kalau pada 12 July 2014 dulu KM di tempat ke 21,299 tapi pada 14 July 2014 ranking KM makin melonjak ke 16,045.


Tapi blog KM ni tak ada lah sehebat blog korang semua.
Blog KM ni biasa-biasa sahaja hehehe.
Yang penting apa yang KM post, boleh hiburkan korang semua.
InsyaAllah KM akan terus berusaha gigih lagi untuk buat yang terbaik.

Sekian.

6 comments

July 14, 2014 at 11:45 PM

wah.. tahniah.. tahniah.. :)

July 15, 2014 at 1:21 AM

Ahamdullilah. Jom keep blogging kak :)

July 15, 2014 at 10:08 AM

insyaAllah... =)

July 15, 2014 at 8:34 PM

terima kasih... biasa2 je ni..

July 16, 2014 at 2:46 AM

Tahniah. KM semoga semakin menurun. Insyaallah arzmoha.com akan terus support KM. All the best.

July 16, 2014 at 2:57 AM

thanks Arz Moha... mmg KM perlukan support dari kawan2 blogger.. =)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia