#1 Ranking Alexa karyamahirah.blogspot.com

Hari tu masa jalan-jalan ke blog Irrayyan aku terbaca pasal Alexa Traffic Ranks blog dia.
Sebelum ni pun aku nampak jugak kat blog Angel Love Soldier punya blog pasal Alexa Traffic Ranks ni tapi aku tak pernah ambil pot.
Jadi tanggal 11/7/2014, aku pun saja-sajalah check ranking blog Karya Mahirah kat Alexa.
Popularkah aku? Hihi...


Inilah dia keputusan yang haku dapat ya.
Rank dalam Malaysia sahaja aku dapat 21,380K.
Jadi, aku perlu berusaha gigih lagi untuk meng'UPDATE' entry baru dan terkini untuk meraih ranking.

SEKIAN


12 comments

July 13, 2014 at 5:47 PM

goodluck akak!

July 13, 2014 at 6:14 PM

terima kasih siti...

July 13, 2014 at 8:46 PM

akak, panggil kite aisya...kite xbiase orang panggil siti.. :D

July 13, 2014 at 8:57 PM

Ye baiklah aisya...

July 14, 2014 at 1:18 AM

Sya lagi lah kelaut ranking. Hehe. Kena try harder nii!

July 14, 2014 at 2:25 AM

caiyok! hehe

July 14, 2014 at 1:02 PM

irra pulak sifoo suh check ranking alexa ni...sifoo arzmoha
caiyok2 mahirah..ranking malaysia yg top
nazlee.com 2063,
arzmoha.com 2885,
khirkhalid.com 1040,
hasrulhassan.com 178,
benashaari.com 675,
mialiana.com 360,
denaihati.com 228,
melastikbintang.com 666
dahsyat diorg..

July 14, 2014 at 2:37 PM

dia org dashat ira.. mmg dah fofular... haha... sy ni blogger gelandangan hahaha... (ada ke mcm blogger gelandangan?) =)

July 14, 2014 at 9:45 PM

ira pon baru sangat2..jeles tgk org punya cpuv banyak..eh lari topik?!!

July 14, 2014 at 9:54 PM

haah... apa kena mengena dgn cpuv hahaha...

July 14, 2014 at 10:08 PM

goodluck kak!! :D takpee... step by step

July 15, 2014 at 9:48 AM

insyaAllah... hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia