Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

19 comments

August 17, 2013 at 2:16 PM

selamat bersegmen. gudluck n selamat hari raya.

August 17, 2013 at 5:47 PM

thanks amila, selamat hari raya

August 18, 2013 at 10:49 AM

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 9:44 AM

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 10:56 AM

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 1:27 PM

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 1:58 PM

ok... roger.. =)

August 19, 2013 at 1:58 PM

sala kenal

August 19, 2013 at 1:58 PM

hi kenit done follow

August 19, 2013 at 2:56 PM

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 3:03 PM

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

August 19, 2013 at 3:51 PM

slmt bersegmen...

August 20, 2013 at 9:00 AM

yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 21, 2013 at 12:13 PM

Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

August 21, 2013 at 12:57 PM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 22, 2013 at 11:28 AM

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 23, 2013 at 2:52 PM

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 23, 2013 at 2:54 PM

http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 23, 2013 at 6:51 PM

dtg drp segmen yg sama ... done follow (362)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia