Parcel from Eschaza Perfume Shoppe

Assalamualaikum,

Saya baru je terima parcel dari Eschaza Perfume Shoppe hari ni. Syoknya!
Harum semerbak bau. Sy memang admire dengan dior addict 2 dan davidoff cool water ni.
Dari dulu lagi sy memang beli dgn seller ni dan ini kali ke tiga kot sy beli dgn dia. 
Sekali 5 botol sy rembat dan dapat free 2 tester Gucci Rush 2 dan J.Lo.
Test bau Gucci Rush 2 sangat wangi okey! Menyesal tak sebat 1 botol. Huhu...

Overall memang puas hati dengan bau perfume dia. 
100% pure from original perfume tanpa alcohol. Baunya kekal sampai ke petang.
Harga tok sah cakaplah memang murah giler. Berapa ml kome nak, boleh pilih je kat dia.
Paling murah 2.5ml Roll On Bottle RM7. Paling mahal 19ml Spray Bottle RM55
Cer lah tinjau2 kat Eschaza Perfume Shoppe ni. Manalah tau ada perfume yg kome berkenan.
Memang puas hati punya! Heee


Ini sy beli 3 botol Dior Addict 2

Dan juga dua botol Davidoff.  
Di sebelah tu tester Gucci Rush 2 dan J.Lo
Sy suka bau encik suami bila dia guna Davidoff


Dan juga sy menerima kad raya dari Eschaza.
Thanks dear. Next time i beli dgn u lagi ya.
(^^,)


4 comments

August 1, 2013 at 10:54 AM

nak beli gak la...hihi..mcm best je. akak suggest la bau apa yg best...

August 1, 2013 at 10:56 AM

Thanks dear cuz bli kat eschaza perfume shoppe.. wwww.eschaza.com.my..

August 1, 2013 at 11:14 AM

perfume raya.. woot woot

August 1, 2013 at 11:32 AM

yg lain2 akak tak sure... yg aku suka addict2 dn gucci rush 2 je... hihihi..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia