Hadiah Ready To Post

Assalamualaikum,

Dari pukul 3 sampai pukul 4 pagi duk ngerjakan bungkusan ni. Waktu ni jelah masa yang sesuai utk daku buat kerja. Kalau malam tadi confirm si kecik tu pun sibuk tolong sama. Sudahnya nanti tak jadi kerja. Seronok tengok bungkusan express ni banyak2. Macam daku pulak yang xcited nak terima. Hopefully bungkusan ni akan sampai dalam keadaan yang baik-baik pada pemenang. Hopefully juga pemenang dapat menantinya dengan penuh kesabaran dibulan puasa yang penuh barakah ni. Ngeee...

Untuk santapan mata sebelum diterbangkan kepada tuan baru mereka.

Seandainya sudah terima, silalah update sy
Terima Kasih

6 comments

August 1, 2013 at 6:17 AM

tahniah kalau dapat hadiah tu...hihi...
cika akak pun sama juga..walaupun status single...biasa malam buta lah cik akak mengerjakan segala kerja amal nie..hihi

August 1, 2013 at 11:00 AM

waa..xsbrnya rasa.. hihihi

August 1, 2013 at 1:08 PM

Wah bnyaknya hadiah.hehe.
Harap sampai dengan selamatnya :)

August 1, 2013 at 6:45 PM

lebih afdal buat time2 pepagi tu... hihi..

August 2, 2013 at 11:40 PM

salam kak, sy dadapat hadiah .. hehe .. lawa kain tu .. sy ada mention nma akak kat .. http://eyannfletcher.blogspot.com/2013/08/hari-yang-di-tunggu-akhirnya-tiba.html

August 3, 2013 at 2:37 AM

Alhamdulillah... selamat sampai hadiah dari segman GA emas putih

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia