Kasut Zalora Ku Dah Sampai =)

Assalamualaikum,

Yeeeehoooo! Kasut sy sudah sampai. TQ Zalora sebab bagi perkhidmatan yang sangat pantas. Suka betul bila tgk kasut yang berwarna-warni ni dah ada depan mata. Ikutkan rasa nafsu ni tak cukup lagi dua color tapi hold dulu. Kalau ada rezeki, adalah. Kalau tak ada, saiz habis, abaikan jelah. Bila dah banyak ni tak tau bila nak pakainya ngehehehe... Sayangnya nak pakai!

Ada lima pasang color yang berlainan.

Hairan juga kalau ada yg complain barang sampai lambat tu sebab saya punya kasut sampai cepat. Beli hari ni, esok dah sampai dah. Guna GDex lagi. Memang dia tak sempat provide tracking number tapi kita sebagai customer kena rajin calling mereka dan mintak tracking number. Customer servis dia layan memant tip top! Bukan apa, fikir positiflah bila rate dah naik mesti banyak tempahan terima dan tak sempat mereka nak update.

GDex services

Di bawah ni antara kasut-kasut yg dah sampai kepada saya. Memang memikat dan memukau hati sy sampai rasa sayang nak pakai. Cucilah mata ye.. =)


My purple

My pink Mini Mouse

My green

My yellow

My black

Hohoho... sy  suka tengok color kasut2 ini. Percaya tak yang harga ke lima2 kasut ni tak cecah pun RM85. =p Maknanya korang bahagilahkan harga tu pada lima pasang kasut ni ya ngehehe... dan baru korang tau kenapa sy jd teruja nak beli kasut2 kat zalora hehe... ada dua color lagi tak beli oren dan blue light...

Tunggu!

4 comments

April 29, 2013 at 1:53 PM

mak oiii.. beli kasut sekali 5pasang ke? hebatttt! hehhee

April 29, 2013 at 2:14 PM

Ye... 5 pasang tamakkan harga haha...
mana tak rambang, satu kasut offer RM15 dan RM19... happy hour
tak mabuk mak membeli nye ngehehe...

May 2, 2013 at 2:49 AM

patut la sampai 5 pasang..harga gila-gila..hehehehe! kalau saila pun mcm mahirah gak..hehehehehe :P

May 2, 2013 at 7:57 AM

Klu nak dpt diskaun rajinlah intai zalora time 3-4 pm sbb time ni ada happy hour kdg2 pas tu sign up zalora dan lazada utk dptkan cupon dia... kdg2 lazada punya newsletter ada cupon utk zalora... bukan sikit2 tau 20% tu yg boleh dpt harga bapak segala murah + happy hour diskaun 14% + diskaun yg sedia ada... PENGSAN klu tgk... now sy tgh calm... sbb somi dah bising rak kasut tak muat.. almari pun dah senak dgn baju... hehehehe...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia