Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013 | 26 April - 5 Mei PWTC

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak update latest pesta buku antarabangsa KL. Sesiapa yang gila buku, kaki buku, ulat buku, bolehlah menghabiskan duit di sini PWTC pada tarikh yg tertera...


Program : Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013

Tarikh : 26 April - 5 Mei 2013

Tempat : PWTC

Masa Operasi : 10am - 7pm (Isnin - Khamis)
10am - 9pm (Jumaat - Ahad & Cuti Am) 

p/s : Saya mula gatal tangan kiri untuk membuat check list buku2 yg bakal nak di beli ye... awk2 semua takkan tak de buku yg berkenan kot??? Byk novel dah keluar jd drama neh, mesti nak buat koleksi kan? kan? kan? ngeeeee... ;)
Erm...? Buku ape lg saya nak beli yeee? Erm...

4 comments

April 21, 2013 at 10:53 AM

Tu lah nak pergi juga lah, mana tahu kot2 dia ada jual komik ke x)

April 21, 2013 at 10:59 AM

Ooo... awk suka komik ye... dah tentu ada punye... nama pun pesta buku antarabangsa kan? kan? kan? ;p

Anonymous
April 28, 2013 at 1:46 PM

wah ~ trimasssss!!! aku memang nak tau bila dan sampai bila pesta buku nih... agak2.. kalau pegi lmbt skit... buku takkan abis kan?? :)

*kitun*

April 28, 2013 at 4:00 PM

Buku takkan habis punye... duit yg habis hehehe...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia