Let Go Mini Travel Iron Steamer

~SOLD~

Assalamualaikum,

Saya dengan ini mahu let go Mini Travel Iron Steamer di bawah ni.

Ni gambar contoh je tapi memang sebiji sebijon macam nilah rupa iron sy tu. Cuma sy punya plug 2 pin yg dlm gmbar ni 3 pin.


Reson for let go :
1. Sebab sy jarang travel hehe
2. Nak beli iron steamer yang besar punya. Yang ada tempat penggantung baju sekali supaya mudah sy iron baju.
3. Hubby dah bising sebab jarang guna lepas dapat tahu hasrat sy untuk beli yang baru. Huhu...

Harga asal : RM70

Harga let go : RM55 je

Postage : Tak payah, its FREE

Conditions : 10/10 sebab baru DUA kali je guna kot. Lepas tu tak guna dah. Jarang travel katakan. Masih duk dalam kotak lagi.

Jadi, pada sesiapa yang berminat, bolehlah email saya di mahirah_mustapha@yahoo.com boleh deal untuk payment dan pengeposan.

Sekian terima kasih...

4 comments

May 28, 2013 at 1:56 PM

saila pun mengidam iron steam yg boleh gantung baju sekali..dah la saila jenis pemalas iron baju..huhuhu..

saila pun jarang travel :(

May 28, 2013 at 2:19 PM

mmg... sy pun jenis pemalas iron baju kat papan tu... sampai dah lendut papan iron tu sy buat hahaha... so caranya kena guna iron steamer jenis gantung tu...

May 29, 2013 at 11:15 AM

salam kenal....jmput follow kembali :))

May 29, 2013 at 11:45 AM

done follow

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia