SALE : Deepavali Festival Of Lights Sale at LAZADA

Assalamualaikum!

Hai korang! Kali ni kak KM nak share pasal sale lagi.
*Ko ni mahirah, asyik cerita pasal sale, sale, sale! Haha!*
Dah nak wat cam ne kak KM suka tengok perkataan 'sale' tu ngeee.
Kalau kalau nampak tak bernafsu, kata phsyco pulak haha.
Korang? Haaa tipu la kalau korang tak suka perkataan 'sale'. Erm???
Silap hari, korang yang lebih over membeli belah dari kak KM.

Korang tau kan perayaan Deepavali dah nak dekat.
Haaa... untuk pengetahuan korang, LAZADA ada buat sale sehingga 94% diskaun tau.
Ni giler-giler remaja punya sale.
Tak caye? Ha ni bukitnya, korang tengok sendiri kak KM print screen kat bawah ni.


Ya ampun, kak KM tengok sendiri pun terus cair.
Cam gatal je tangan nak beli tapi ku tahan je tau hahaha.
*Eh, over pulak si mahirah ni, macam dia pulak nak sambut raya deepavali.*
Haaa.. memanglah tak sambut tapi kita boleh tumpang sekaki bila ada sale macam ni, betul tak? =)
Apa tunggu lagi korang tu? Jom la kita shopping mata.
Macam-macam hado wei.
Kalau nak tinjau meninjau, korang just click je banner kat bawah ni ya.

Lazada Malaysia

Haaa... sale ni valid dari 9th Oct - 21st Oct
Jangan lepaskan peluang!
Up to 94% Off tau.
Okeh, ejoy shopping!

6 comments

October 10, 2014 at 11:21 PM

terbaik ni...hehehehe..sale sale..

October 10, 2014 at 11:32 PM

Akak pun suka sale ni KM tapi org sebelah dah pesan no more online shopping ya...huhuhu

October 11, 2014 at 1:08 AM

beselah kak KM...perempuan tak boleh dipisahkan dari perkataan 'SALE' tuh... kat mane ade perkataan tuh, kat situh mesti berduyun2 perempuan ade...hahahah same je kite semua ni... :D

October 11, 2014 at 2:28 AM

suri rumah macam irra memang kena pejam mata lah..hihihi irrayyan.com

October 11, 2014 at 1:17 PM

cantik argh tu...sib baik sis JM Datang terjah sini..mmg tgh mencari kamera ni..skrg jugak nk terjah

October 11, 2014 at 4:26 PM

dah tengok dah tadi kak KM..rambang mata.. huwaaa

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia