Mungkin Aku Akan Sunyi Beberapa Hari

Assalamualaikum korang!

Ish! Ish! Ish! Suami siapalah yang rajin ni?
Bukan main khusyuk lagi bersihkan kipas hahaha.
Haaa.. kalau korang nak tau ni sebenarnya gambar sebelum hari raya.
Masa ni kita orang bergotong royong membersih rumah.
Pakwan sampai kata, nak kemas biar kemas semua sekali.
Baru puas hati.
Jadi, balik kampung pun senang hati.
Dah balik sini pun tak payah pening lagi.
Sebab semua dah bersih, just tinggal vacuum je nanti.
Tapi kenapa baru sekarang aku nak tunjuk kat entry?
Sebabnya esok nak raya haji hehe.
Memandangkan gambar ni tak sempat aku kongsi masa hari raya aidilfitri, jadi aku forward lah masa hari raya haji pulak.
Tapi raya haji kami tak meriah di sini sebab sunyi sepi.
Raya haji kami akan meriah di kampung.
So, selamat hari raya haji semua.
Ketika ini kami dah sampai kampung pun.
Esok sembelih lembu qurban.
Dan akan buat kenduri doa selamat sikit semperna masuk rumah baru kat kampung.

Ada ke adik beradik ipar aku cakap adik deme ni macam yus jambu?
Korang cer tengok betul-betul, ada ke macam yus jambu?
Tak puas hati tul aku bila dia orang cakap cenggitu tau.

Okeh, kalau aku sunyi sepi tu janganlah korang sepi dari blog ni ya.
Kalau aku singgah mersing, aku update sikit2
okeh daa..

10 comments

October 4, 2014 at 9:22 AM

pakwan xmacam yus jambu pun.. macam imran ajmain je ade la..hahah... btw selamat hari raya aidil adha :)

October 4, 2014 at 9:51 AM

Heheheheh... takde pon kak km
Selamat hari raye qurban

October 4, 2014 at 12:06 PM

biarlah orang kata yus jambu ke, sape ke...janji di mata kak KM dia macam Aaron Aziz. gitu..

salam Aidiladha!

October 4, 2014 at 12:18 PM

Selamat hari raya Aidiladha.. huhuhu kalau balik kampung memang tak boleh bukak blog.. line tak de.. jadi dikesempatan yang ada nih, blogwalking laa dulu.. entry baru pun tak buat.. idea tak de..

October 4, 2014 at 3:33 PM

selamat hari raya kak KM..

October 4, 2014 at 10:30 PM

Ada sikit macam yus jambu. Terer buat lawak x? Hehe. Selamat hari raya aidil adha kak KM :)

October 4, 2014 at 10:45 PM

takdelah kak. biasan je. hehe

selamat hari raya kakk! :)

October 4, 2014 at 10:49 PM

selamat bercuti & selamat menambahkan lemak eh kak.. hikhik

October 6, 2014 at 10:56 PM

alamak, x kenallah sape yus jambu tu -.-

October 10, 2014 at 9:44 PM

dah tak sunyi dah.. kejap aje akak sunyi kekeke.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia