MOTIVASI : 7 Sombong DiLaknat Allah

Assalamualaikum!

Muhasabah diri kita setiap hari kadang-kadang kita tak sedar perbuatan kita.
Sungguh pun kita cuba berubah ke arah kebaikan tapi kena kawal riak walaupun rasa diri dah sempurna dari semua segi di atas.

p/s: Kak KM tak ada selera nak pandang blog buat masa ni huhu.

13 comments

October 20, 2014 at 10:01 AM

minta dijauhkan dari jadi begitu..

October 20, 2014 at 10:30 AM

semoga kita semua dijauhkan dari sifat nie.. amin..

October 20, 2014 at 1:26 PM

sebab tu lah kena selalu mengingatkan diri or mnx orang mengingatkan.. or selalulah pandang orang yang serba serbi kekurangan compare dengan kita. banyak nikmat ALLAH dah bagi, jangan suka pndang rendah dekat orang lain... bila2 masa je kita akan jadi lagi teruk dari orang lain

October 20, 2014 at 2:37 PM

semoga terhindar daripada semua tu.sombong takkan kemana pun..

P/S : kenapa takda selera nak tgk blog kak?huhu

October 20, 2014 at 8:39 PM

semoga dijauhkan la ><

October 21, 2014 at 6:14 AM

Semoga Allah jauhkan kita dari sifat mazmumah ni.

October 21, 2014 at 10:28 AM

minta dijauhkan...
jemput join segmen ni..
< a href="http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html">SueAKGoGeous< /a>

October 21, 2014 at 10:55 AM

semoga kite sentiasa muhasabah dengan diri sendiri juga dijauhkan dari sikap mazmumah ini...

October 21, 2014 at 1:05 PM

moga kita sama-sama dijauhkan ye KM

October 21, 2014 at 6:34 PM

Moga dijauhkan dr sifat sombong..

October 22, 2014 at 7:28 PM

nauzubillah.. minta kita dijauhkan daripada masuk golongan itu semua.

October 22, 2014 at 10:35 PM

haishhh... mohon mohon dibuang jauh jauh perasaan sombong, bahaya semakin ninggi nanti.. aiyoyo

November 10, 2014 at 11:07 PM

x perlu nk bersikap sombong kan nanti semua org akan jauh hati..no wonder lah dh lama x singgah di blog sis JM nih

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia