The Liebster Award by Irsyahealthyhouse

Assalamualaikum korang!
Huhu.. KM di tag oleh Irsya 
Yang sebenarnya KM nak pencen dah jawab soalan2 liebster ni.
Rasanya ada dekat 4 ke 5 orang duk tag KM.
Kena tag dengan liebster yang berlainan pulak tu.
Kalau liebster yang sama boleh KM jemaahkan sekali nama-nama yang tag KM tu.
Oh fening... fening mak ni nak buat setiap satu entry tau.

Apakah peraturan Liebster Award?

1. Mentionkan blog yang mencalonkan anda dan letakkan link blog beliau dalam post anda.
2. Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
3. Calonkan 11 blogger lain yang anda tengok followers kurang dari 1000
4. Buat 11 soalan kepada bloggers tersebut.
5. Maklumkan kepada bloggers yang anda calokan tu.

Okeh, soalan yang ditanya oleh Irsya :

1. Status anda sekarang.
 J: Dah kahwin anak sorang.

2. Brand baju kegemaran anda.
J: Tak ada brand, tak kisah pun pasal brand.

3. Brand laptop anda
J: Acer

4. 3 Buku yang selalu anda baca.
J: Novel, Motivsi, Dokumen

5. Nyatakan 3 tempat yang anda ingin pergi
J: Kundasang Sabah, Tioman, Krabi

6. Kereta idaman hati anda
J:BMW 5 siries tapi dalam mimpi jela dapat beli

7. Saiz kasut anda
J: 7 atau 8

8. Bila kali terakhir anda menonton wayang.
J: Bulan 4 kot.

9: Perkara paling lucu / memalukan pernah terjadi pada anda
J: Tegur tapi salah orang.

10. Handphone anda sekarang
J: Lenovo

11. Apa tema kemerdekaan Malaysia pada tahun ini.
J: Bab ni fail haha okeh, KM dah lupa

SELESAI.

Tiada soalan untuk korang hihi.
Terima kasih.
Daaa..

14 comments

September 21, 2014 at 1:39 PM

alaa nape xde soalan? bru nak suh akak tag nadya. hahahah

September 21, 2014 at 2:48 PM

banyak jawapan yang sama dengan wanie lah kak KM..hehe

September 21, 2014 at 3:49 PM

Muz xjoin.. Hihi

September 21, 2014 at 5:22 PM

Jawapan KM simple n sweet hehehe

September 21, 2014 at 5:37 PM

tema kemerdekaan tahun ni buka disini lahirnya sebuah cinta ke?

ehh.. yus pun sama lupa..

September 21, 2014 at 8:26 PM

saiz kasut kita sama hehe..7/8 hehee :D

September 22, 2014 at 1:48 AM

Tegur tp salah org tu yg tak tahan tu hehee.. :D

September 22, 2014 at 8:16 AM

saiz kasut kita sama lah.. haha.. boleh pinjam nanti KM

September 22, 2014 at 9:11 AM

ok kenal KM dah sikit2 :)
kundasang...dlm wishlist akak juga

September 22, 2014 at 10:21 AM

saya pun teringin nak g Krabi. tapi duit...hmmm....

uuuu, bmw 5 series tu. jangan main2.. hehehe

September 22, 2014 at 4:21 PM

saya pun pakai kasut saiz gitu =)

September 22, 2014 at 9:29 PM

Sama cam saya jugak - saiz 7.

September 22, 2014 at 9:30 PM

Sorry lama x singgah sini.
Banyak hal nak setel.
Sampai x aempat nak BW.

September 26, 2014 at 9:40 PM

km nampak kecik tp pakai size 7 atau 8 ke? terkejut akak sbb akaknyer size 6

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia