First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

Klik je banner ya

Jom kita reramai meriahkan Segment Yaya ni.
Yaya suruh letak link FB, twit, insta dan lain2.
Tapi KM ada sikit sibuk nak buat semua tu sekarang, jadi KM terus letak gambar di bawah ni besar-besar kasi korang tengok ya.

Haha... besar tak?
Semua di atas ni ada je dekat side bar ngeee...
Korang nampak tak kat side bar tu?
Kalau nampak sila tekan situ je terus ya kalau sudi nak follow.
Kalau tak nak follow, ikut sukalah, i tak paksa.
k bye!

KM nak tag
http://loveneddy.blogspot.com/
www.mamaniza.com

TAMAT 21 OCT 2014



15 comments

September 22, 2014 at 11:34 AM

selamat bersegmen kak KM ^^,

September 22, 2014 at 2:22 PM

mama kena tag.. ok.. mlm nanti join..

September 22, 2014 at 4:23 PM

all the best KM

September 23, 2014 at 2:01 AM

thanks tag kak.. kite pon da join jgk :)

September 23, 2014 at 1:23 PM

Gudluck kak KM :)

September 23, 2014 at 6:12 PM

Jomm tambahhh kawannnnnnnnnnn

September 24, 2014 at 11:11 PM

gud luck KM
ayu join jugak
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

September 25, 2014 at 11:19 AM

Terima kasih sudi join segmen yaya :) jom tambah kawan blogger lain di sini : Senarai Peserta First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

September 25, 2014 at 11:54 AM

blogwalking di sini. bawah segmen yang sama. :)

http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/First-Segmen-Jom-Tambah-Kawan-by-Lieya-Yaya.html

September 25, 2014 at 1:54 PM

Ye, obvious dah tu..

September 25, 2014 at 8:36 PM

singgah sini dari segmen yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

September 26, 2014 at 9:33 PM

good luck KM!

September 28, 2014 at 4:09 PM

ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

September 28, 2014 at 9:18 PM

dari segmen yang sama

http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

November 20, 2014 at 2:09 PM

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia