CPUV : Sanofi Lactacyd Phase 2

Assalamualaikum korang!

Alhamdulillah... satu CPUV masuk semalam.
Cuma tak sempat nak update kat entry.
Apa CPUV baru tu?

Haaaa ni la dia, Sanofi Lactacyd Phase 2.
Apa mende jadahnya pulaklah benda alah ni.
Haha, semenjak dua ni aku asyik nampak iklan untuk kaum perempuan je.
Jadi bagi kaum lelaki boleh je nak clik2 tapi kalau segan, just klik jelah tak payah lah bagi tau korang klik apa.

Ok, Sanofi Lactacyd ni sebenarnya lebih kepada femenine hygiene solution untuk wanita.
Banyak pilihan seperti kat bawah ni.
Siapa yang nak try boleh try tapi kalau nak tau lebih lanjut, korang nampak iklan ni kat blog KM terus je klik ya.

Oklah, tu je nak cerita.
Thank to nuffnang coz masih ingat lagi kat blog KM ni.
Ingatkan dah terpingir dah, hahaha.
Ok korang daaaa...

14 comments

September 11, 2014 at 9:27 AM

Alhamdulillah tahniah KM... semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye... aamiin.. :)

September 11, 2014 at 2:19 PM

wah. tahniah kak KM :D

September 11, 2014 at 4:19 PM

Rezeki lagi.
Good.. Good..

September 11, 2014 at 8:27 PM

Tahniah KM

September 11, 2014 at 8:35 PM

Km kan rajin update blog mestilah nuffnang syg :-)

September 11, 2014 at 9:45 PM

tahniah kak.. :)

September 12, 2014 at 9:29 AM

wah..
tahniah.. mama klik2 kat sini untuk isi tabung

September 12, 2014 at 1:23 PM

salam. alhamdulillah..tahniahh

September 12, 2014 at 4:19 PM

Tahnia KM

September 12, 2014 at 10:48 PM

tahniah kak. kite pon dapat jugak ;)

September 12, 2014 at 11:02 PM

Tahniah...

September 13, 2014 at 12:51 AM

tahniah KM

September 13, 2014 at 4:49 PM

Bestnya! Tahniah, KM :)

September 14, 2014 at 8:47 PM

tahniahhh kak :DDD

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia