CPUV : RWG - Ice Age Adventure

Assalamualaikum korang!


Baru je bukak nuffnang petang ni.
Tak perasan ada dua ketul CPUV yang tengah berlangsung hari ni.
Apa CPUV yang tengah berlangsung tu?
Ala... Ice Age Adventure.
KM perasan ada beberapa blogger fames dah pergi ke genting untuk Ice Age Adventure ni.


So, pada sesiapa yang berminat, boleh je pergi ke genting international convention centre.
Normal price RM20
Genting rewards members Rm18 je.


Okehlah thank nuffang coz bagi sekali dua ketul benda yang sama.
k bye.



16 comments

September 13, 2014 at 6:55 PM

tahniah kak dapat cpuv baru..masyukkk.. :)

September 13, 2014 at 9:01 PM

wah ice age. mesti ramai yang minat nak pergi ni

September 13, 2014 at 9:02 PM

kalau nampak confirm saya klik klik klik

September 13, 2014 at 9:04 PM

Dapat jugak cpuv tuh.. apapun tahniah..

September 13, 2014 at 9:54 PM

Wahh tahniah kak. Kite pun dapat jugak tau, hehe tp satu jee :)

September 14, 2014 at 5:36 AM

wahh akak kayo...belanjelah! :D

September 14, 2014 at 8:30 AM

wooow masyuk..!! hahaha sama sama nak macam aisya.. nak akak KM belanja

September 14, 2014 at 12:57 PM

masyukk..tahniah.. :)

September 14, 2014 at 7:29 PM

tahniah kak KM! lama-lama rasa macam nak buat nuffnang gak. ekekeke

September 14, 2014 at 8:57 PM

Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

September 14, 2014 at 8:59 PM

ewah! tahniah kak! berderet tu.. hikhik

September 14, 2014 at 9:12 PM

BBL pun dapat. Uh baru kempen apa tgh running

September 15, 2014 at 1:49 PM

salam. tahniahh sis :)

September 15, 2014 at 7:28 PM

Tahniah awak:)

September 16, 2014 at 4:50 PM

tahniah

September 18, 2014 at 11:43 AM

dpt 2 sekali bestnya..kalau ada masa nak terjah lah..until 26 oktober tu

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia