Parking : Boleh Keluar Ke Idak Ni?


Assalamualaikum korang!

Cuba tengok gambar ni, haha! 
Agak-agak celah manalah dia orang keluar keretakan?
Boleh ek terfikir nak parking macam ni?
Asal boleh je masing-masing.

33 comments

August 13, 2014 at 9:13 PM

ya ALLAH, selagi boleh :o

August 13, 2014 at 9:29 PM

haha..entah lah kak..dah tengok gambar ni dalam fb tadi.

August 13, 2014 at 9:37 PM

Eh eh biar betik! Kat mana nih rasanya dorang turun dulu dari kereta pastu tolak kasi rapat tanpa tarik hand break, ehh boleh ke mcm tu :-)

August 13, 2014 at 10:02 PM

selamat malam...tolong doakan syira rajin blogwalking ye..makin malas skrg ni..ehehehe

August 13, 2014 at 10:04 PM

ish3.. dahsyatnya...

saya datang singgah sini dari blog mialiana.. :)

jemput singgah : Hikayat Budak Pening

August 13, 2014 at 10:21 PM

itula pasal... akak sampai fikir dia orang keluar dari bonet ke? :-?

August 13, 2014 at 10:22 PM

lagi dashat mabuk ketum dia haha..:-)

August 13, 2014 at 10:23 PM

tak dapat nak imagin kak JM hahaha :-)

August 13, 2014 at 10:23 PM

hahahaha rasa2 calar balar time keluar tuu kann :-)

August 13, 2014 at 10:24 PM

"Ya Allah, rajinkanlah budak syira ni pergi blogwalking, makin pemalas pulak dia sekarang ni?" hahaha =)) jgn mara aaa, gurau je..

August 13, 2014 at 10:30 PM

menangis tengok oi klu berbirat kerata huhu..

August 13, 2014 at 10:31 PM

dah singgah :)

August 13, 2014 at 10:33 PM

Allah...ade jugak...haha...

August 13, 2014 at 11:00 PM

Ish3xx.....Dasyakat tu akak...Nak keluar celah mana ya..hihihiih

August 13, 2014 at 11:51 PM

hahaha masalah betul diorang ni. nampak sangat malas cari parking

August 14, 2014 at 12:14 AM

haha. aduhai macam sindir je tu kak :p

August 14, 2014 at 12:14 AM

kaya la tu agaknya, tu selamba badak je wat macam tu. hahaha

August 14, 2014 at 12:20 AM

tak la gurau je tu hahaha... =))

August 14, 2014 at 12:22 AM

huhu... tak tau.. ikut bonet kereta kot... [-(

August 14, 2014 at 12:23 AM

kan? pelik tul dia orang ni... huhu

August 14, 2014 at 12:54 AM

Hahaa.. mak datuk.. tuuu dia... :D :D

August 14, 2014 at 9:23 AM

Pergh dasyat dorg ni parking..badan fleksibel ke apae ni..hahaha..

August 14, 2014 at 12:00 PM

ni style parking kat flet ni..tak tarik handbrake so orang tolak-tolak kereta

August 14, 2014 at 12:52 PM

itulah pasal.. susun dah macam puzzle... :-)

August 14, 2014 at 12:52 PM

:-)

August 14, 2014 at 12:52 PM

tak tau nak ckp mimie haha... :-)

August 14, 2014 at 12:53 PM

hahaha... itu ler... melampau sangat ni.. :)

August 14, 2014 at 2:21 PM

Tergelak ayat mahirah.
Aah me also wonder..
Erkkk..ada ilmu kot. Haha.

August 14, 2014 at 8:10 PM

macam mana dia masuk?

August 14, 2014 at 8:15 PM

soalan yang menarik tu arz moha hahah :-)

August 15, 2014 at 12:12 AM

Haha. Kena bergesel kalau nak keluar tu

August 16, 2014 at 3:05 PM

selagi ada ruang kan..asalkan boleh

August 21, 2014 at 11:44 PM

Kna tunggu orng paling first keluar dulu.. Pastu yng kedua dan seterusnya.. Hihi

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia