Invitation Nuffnang : Mari Beraya ke #NNRaya Open House 2014!

Assalamualaikum korang!

Tengok tak iklan kat nuffnang? Dia orang nak buat open house tau! 
Tapi dengan syarat, korang kena join game dia orang ni.
Hanya 120 orang je terpilih untuk invitation tu.
Haaaa apa game yang dia orang nak buat?
Nah, korang baca kat bawah ni.
Yang penting korang kena ada instagramlah untuk join game nuffnang ni.

v
v
v

Hello all dan Salam Sejahtera!
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada para Nuffnanger!Harap anda semua sihat, ceria dan bahagia! 
Sempena bulan Syawal ini, we would like to invite you to come join us at the #NNRaya Open House 2014 for some makan, minum, laughter and games with our Nuffies! Feel free to ajak fellow bloggers yang lain to meet up during the event and to have some fun bersama-sama!
Here are the details for the event:
api
#NNRaya Open House 2014
Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights
Get ready for some fun! Bring along your cameras for the different exciting activities supported by our official partners Ambi Pur and U Mobile. Here is a sneak peak to what we have in store for you!
The #NNRaya Open House 2014 is an invite-only event and we will be giving out 120 pairs of exclusive invites to you awesome Nuffnangers. All you need to do is:
1. Follow us on Instagram.
Final-NNRaya-IG
2. Share the image above on Instagram.
Include in your caption Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang!”Tell us why you would like to join us, and remember to tag us @nuffnang and include the hashtag #NNRaya.
The best 120 Instagram post captions will win a pair of invites to #NNRaya Open House 2014. 
2. Fill in the form below. Don’t forget to include your Instagram post permalink.
3. The deadline to submit your entry is by 17 August 2014 (Sunday).
We would like to thank our official partners, Ambi Pur and U Mobile for their support.
Last but not least, jangan lupa untuk tengok video Nuffnang Raya kami kalau you belum lagi!
Okay! Enjoy!


p/s : Aku ni tukang promote bolehlah tapi nak layan game tu bercinta sikit haha..

22 comments

August 13, 2014 at 8:42 AM

besntyee! kak join x ??? mcm nk join je..boleh jmpe blogger lain..tpi mcm segan plak...

August 13, 2014 at 8:53 AM

Oh... macam ini Mahirah jadi promoter nuffnang ajelah ye..
kalau kakak pun tak terlayan game-game ni.
kena ketawakan anak-anak agaknya kalau main hihi...

August 13, 2014 at 9:01 AM

nak join tapi itu pun kalau terpilih haha.. dia nak 120 org.. chances korang semua terpilih tu mungkin ada... :)

August 13, 2014 at 9:03 AM

ha itu la kak.. jd promoter tak berbayar ye.. :-) itu ler nak kena promote kat insta tu yg liat sikit...

August 13, 2014 at 9:08 AM

salam KM..mintak singgah ke blog akak...http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/08/terima-kasih-blogger-km.html

ada sedikit hadiah utk awak..:)

August 13, 2014 at 9:28 AM

terima kasih kak... :-) dah settle ya masalahnya...

p/s:nanti KM email :)

August 13, 2014 at 10:20 AM

akak JM pun dapat email invitation ini semalam...bila baca...alamak ingatkan terus legi pergi sekali perlu buat mcm2...pastu hanya terpilih je..so duduk diam2 sbb malas nak participate..belum tentu termasuk dalam list 120 org tu

August 13, 2014 at 10:26 AM

wah bestnyaa kak..

August 13, 2014 at 10:29 AM

haha.. samalah kita kak JM... nak kena participate tu yg liat... :-)

August 13, 2014 at 10:41 AM

bestnya kalau terpilih..hehe..Za instagram pun takda..

August 13, 2014 at 10:56 AM

joinlah nad.. klu bujang, senang nak ke mana2... :d

August 13, 2014 at 10:57 AM

ye mmg best.. :-) tu pun kalau rajin participate diri...

August 13, 2014 at 11:25 AM

Alamak, Entry kita sama la kak KM :) Nak join tapi xde Instagram..hahaha

August 13, 2014 at 12:26 PM

tak pe sama... kita semua pun dapat iklan invitation ni kan... :)

August 13, 2014 at 1:25 PM

bestnya bila baca. tapi saya bukan nuffnangers. hmm...

apapun, kalau akak KM join, all the best :d

August 13, 2014 at 2:14 PM

BBL dah submit, ada rezeki weselfie together yek kat NNraya nanti

August 13, 2014 at 2:36 PM

tengok macam best je kan?? hehe

August 13, 2014 at 5:15 PM

dapat jugak.. tp instagram mak gram pun takdo.. hehehhe

August 14, 2014 at 12:58 AM

Sayang betullah sbb tarikh tu clash pulak dgn jemputan lain.. klu tak pasti terjah hehee.. :D

August 14, 2014 at 2:27 PM

Tak join sebab xde insta.& x suka main game.

August 16, 2014 at 2:13 PM

dah baca tp time tuh memg xdpt la nk join

August 21, 2014 at 11:47 PM

Seronok la siapa yng dpt join..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia