KM Tambah Menu Tab Baru

Assalamualaikum korang!

Kali ni aku just nak inform yang aku ada tambah menu tab baru kat menu bar atas tu.
Apa nama menu tab baru tu?

Haaaa, menu tab baru tu namanya My Kitchen.
Jadi, kalau korang nak tengok dan nak tau resepi-resepi dari KM yang tak seberapa tu, korang bolehlah tinjau-tinjau kat menu tab My Kitchen tu ya.

Satu-satu aku nak buang widget yang tak patut ada kat side bar tu.
Semak mata aku tengok haha!


Okaylah, itu je nak inform.
Selamat meninjau My Kitchen.
Ok bye!


23 comments

August 9, 2014 at 12:45 PM

Ahaaaa menarik nih semua resipi d kumpulkan dlm satu tempat senang lah klau akak nk refer nanti. Td dh dpt resipi sawi masak lemak santan :-)

August 9, 2014 at 1:23 PM

haaaa...senang sikit kalau nak godeh2 resepi kt blogg km... hikss! :)

August 9, 2014 at 1:34 PM

hehehe... baru terfikir kak... mabuk ketum KM ni kdg2... :))

August 9, 2014 at 1:36 PM

hehehe... alamak cam segan pulak ngan korang :-)

August 9, 2014 at 2:24 PM

wah.. boleh la share2 nanti :)

August 9, 2014 at 3:15 PM

ya.. itulah tujuannya.. :)

August 9, 2014 at 7:16 PM

hah bgs sgt la tuh..leh cilok cilok resepi nti

August 9, 2014 at 7:33 PM

ye.. silala menclilo ya.. :)

August 9, 2014 at 8:45 PM

ya..mari-mari kita pinjam resepi KM..

August 9, 2014 at 10:33 PM

mcm kat pasar mlm plak dia promot ye.. haha :)

August 9, 2014 at 11:28 PM

KM, apa kata KM masakkan utk makyong ni..muahahahaa sedap sungguh makan klu org masakkan ni

August 9, 2014 at 11:44 PM

Wahhh ada tab baru. aRz ada jugak buat tab baru tapi tak muncul2 kenapa erk?

August 10, 2014 at 12:09 AM

haha boleh je.. tak de hal.. datang sini :)

August 10, 2014 at 12:11 AM

mungkin sebab arz tak setting kat atas tu kot... kena tick dulu baru muncul kat atas tu.. :)

August 10, 2014 at 11:58 AM

opeeen house please kak.. hahahah.. CT nak buat jugak tab tu tapi memandangkan resepi pun tak banyak so dipadamkan niat itu hihiks..

August 10, 2014 at 1:20 PM

hahaha.. meh dtg... akak masak spaghetti olio.. senang nak buat hihi :-)

August 10, 2014 at 9:58 PM

Owh. Senang gitew.
Especially bagi yang x berapa rajin pegang kuali macam saya.

August 10, 2014 at 9:59 PM

Saya jarang masak.
Tapi kalau masak,alhamdulillah semua orang makan dengan senyuman je saya tengoj.
Tapi, ermmmm..sedialah buku resipi kat tepi.

August 10, 2014 at 10:46 PM

bukan tak berapa rajin kot... tp tak sempat nak ke dapur... hihi... :)

August 10, 2014 at 10:46 PM

org yg jarang masak ni lah selalunya sekali masak sodap.. :)

August 10, 2014 at 11:17 PM

huuuuu... kat blog saya pun ada tapi baru ada satu resepi. muahahahah. =.=

August 10, 2014 at 11:53 PM

tak pa.. cuba lagi.. :-)

August 22, 2014 at 12:20 AM

Waaas.. Ada kongsi resepi.. Bgusnya.. Blh tukar2 menu..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia