Doa Untuk Keselamatan Dunia Dan Akhirat

Assalamualaikum korang!

Di petang yang mulia ni aku tak dapat nak update entry ke tiga.
Aku ada task nak kena buat dan malam ni kena siapkan.
Esok dah kena submit draft.
Jadi aku nak share dengan korang satu doa ni.

Haaaa doa apa yang aku nak share tu?
Doa untuk keselamatan dunia dan akhirat.
Korang baca ni setiap selepas solat.
Atau lebih bagus amalkan sentiasa di mana je tau.
InsyaAllah kita sentiasa di jaga Allah di dunia dan akhirat.

Okay, aku buat kerja dulu.
~Daaa~




11 comments

August 14, 2014 at 5:31 PM

bagus doa ni and senang hafal..thanks KM

August 14, 2014 at 8:15 PM

trima ksih sudi berkongsi :)

August 14, 2014 at 8:40 PM

Nice sharing kak.. ^_^

August 14, 2014 at 9:03 PM

tq share kak KM.. :)

August 14, 2014 at 10:25 PM

semoga sesiapa sahaja yang mengamalkannya akan sentiasa dilindungi dan dirahmati ^___^

August 15, 2014 at 12:08 AM

Thanks share kak KM! :)

August 15, 2014 at 1:40 AM

Aamiin ya Rabbal alaamiin.. T kasih atas perkongsian KM

August 15, 2014 at 8:49 AM

insya-ALLAH, akan selalu dipraktikan ^^,

August 15, 2014 at 9:37 AM

Thank Kak KM untuk perkongsian ini..Boleh amalkan lepas ni:)

August 15, 2014 at 9:39 AM

sharing is caring... :)

August 16, 2014 at 3:14 PM

thaaks sharing

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia