CPUV HP PC Demand Gen Digital

Assalamualaikum korang!

Rezeki di hari jumaat agaknya.
Dapatlah satu CPUV PC Demand Gen Digital satu.
Alamak, aku try google tapi tak dapat info lah tentang ni.
Nantilah kalau dah dapat info, aku buat satu entry khas untuk CPUV ni.

Berminggu-minggu aku tunggu tau.
Berminggu-minggu aku tengok korang update CPUV.
I is jeles okeh dengan kekeparan korang mendapat CPUV.
Setelah sekian lama, baru sekarang aku dapat satu je, huhu.
Baru sekarang ke nuffnang nampak blog KM ni.
Kecik hati tau.
*tetiba sayu pulak kenangkan satu CPUV ni haha*

Oklah bye!




15 comments

August 23, 2014 at 12:06 PM

Alhamdulillah...tahniah kak...:)

August 23, 2014 at 12:16 PM

tahniah kak Km dpt cpuv baru.. :) semoga bertambah lagi rezeki.. :d

August 23, 2014 at 12:17 PM

bestnya dapat cpuv baru :) done menabung waku doki ^^
http://mellyareenza.blogspot.com

August 23, 2014 at 12:23 PM

wah best nya dapat cpuv baru ^^ done menabung waku doki
http://mellyareenza.blogspot.com

August 23, 2014 at 1:54 PM

cing! cing! masyukkkk :)

August 23, 2014 at 2:02 PM

wah! tahniahhh kak. nadyya pon jugak yg ni :d

August 23, 2014 at 8:43 PM

tak nampak pun iklan nuffnang, dah semangat nak klik ni..hehe

August 24, 2014 at 5:58 PM

akak !! kekerapan la kak bukan kekeparan kekeke.. :P CT pun tak tengok nuffnang lama dah. tak tau apa jadi hahaha.. masyuk la ni ada CPUV baru kekeke..

August 24, 2014 at 8:50 PM

ko nampak je typo error akakkan? hahaha.. =)) lantakkan situ, balik sepang sok baru betulkan...

August 24, 2014 at 10:36 PM

congrats kak :D

August 25, 2014 at 7:40 PM

tahniah kak KM ^^,

August 27, 2014 at 6:38 AM

Alhamdulillah.
Rezeki untuk Mahirah.

August 27, 2014 at 10:03 PM

Alhamdulillah.. Rezeki kak.. :)

August 28, 2014 at 3:20 PM

alhamdulillah..rezeki KM. ^_^

September 2, 2014 at 1:37 PM

tahniah

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia