Giveaway Ramadhan by irrayyan.com



Irrayyan ada buat GA Ramadhan untuk kita. 
So, jom ramai-ramai sertai GA ni. 
Mana tau korang bertuah dapat hadiah sponsor. =)
Click benner untuk join ya.
Tamat 23 Julai 2014


Syaratnya masih simple seperti berikut:
1. Warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia
2. Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Ramadhan by irrayyan.com'
3. Copy and paste banner di atas dan backlink kan semula ke entry GA ini
4. Follow Blog
    a) irrayyan.com tuan rumah
    b) arzmoha.com sponsor banner
    c) _Bila Aku Berkarya_ sponsor shawl

5. Add Facebook 
 <- Shakirah Azizan sponsor VCOA Treenea

 <- Fizah Marowi Sponsor Apple Learning Holy Quran

 <- Karya Mahirah

6. Like Page Henshinyourstyle

7. Follow Instagram
 @rayyankata

 @babystory_momandbabystore

8. Special permintaan untuk Giveaway Ramadhan ini, lengkapkan ayat "Saya suka singgah di blog irrayyan.com kerana .....".  (Any comment, pendek atau pjg tak kisah)

12 comments

July 10, 2014 at 2:41 PM

Best, best, awesome!. Thanks inform kat cik oren. Semangat nak join. :)

July 10, 2014 at 3:22 PM

Alah syarat no satu die... ;'(

July 10, 2014 at 8:41 PM

all the best kak!! :D

July 10, 2014 at 8:53 PM

join tau..

July 10, 2014 at 8:54 PM

huhu.. siti warga negara tapi tinggal kat luar negara ya.. tak dapek nak tolong..

July 10, 2014 at 8:54 PM

awak joinlah.. huhu

July 11, 2014 at 9:25 AM

good luck! saya pun dah join . ^^,

July 11, 2014 at 9:45 AM

good luck ya..

July 11, 2014 at 4:21 PM

Saya nak ucap apa ya. Semoga berjaya pada semua yang joinlah

July 11, 2014 at 6:09 PM

hahaha... ucapan yang baik.. arz moha..

July 11, 2014 at 6:33 PM

good luck

July 11, 2014 at 6:45 PM

Terima kasih...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia