Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous


Nampak benner GIVEAWAY di atas tu?
Bestkan? Kalau best, joinlah.
Click banner tu ya, dia akan terus bawa anda ke blog tuan tanah.
Tamat pada 23 Julai 2014
Umum pemenang 25 Julai 2014

Alamak, tuan punya giveaway mintak ceritakan pengalaman masa bulan Ramadhanlah.
Sejujurnya masih awal lagi untuk aku ceritakan the best pengalaman dan baru seminggu kita berpuasa untuk tahun ni.
Dan aku dapat rasakan the best pengalaman dalam bulan Ramadhan adalah waktu dah nak dekat-dekat raya tu, dimana semua adik-beradik berkumpul kat kampung dan duduk di hadapan TV sambil menunggu pengumuman raya.
Itulah detik paling best yang aku pernah rasa. Hehe..


4 comments

July 4, 2014 at 4:25 PM

Salam..
Terima kasih untuk join..
Minta update entry dengan ceritakan pengalaman di bulan Ramadhan yang tidak dapat dilupakan ye..
Thanks...

July 4, 2014 at 9:56 PM

goodluck kak ^__^

July 10, 2014 at 9:20 AM

Thank you =)

July 10, 2014 at 9:20 AM

Thank you =)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia