Apa Nak Buat Dengan 2 Voucher Lazada Dan 1 Voucher Zalora?


Okay, KM tengah pening ni.
KM ada 2 voucher Lazada dan 1 voucher Zalora.
Masalahnya KM malas nak purchase apa-apa dah untuk bulan julai dan august.
KM rasa dah tak ada barang yang penting KM nak beli.
Pak Wan pun dah tegur KM, kata asyik purchase online je kojenya.
Terpisat-pisat jugaklah bila dah kena perlikan?
So, laki mak dah tegur tu, bawak-bawaklah berhenti membeli online ya mahirah.

Yang kelakonya dah banyak kali cobaan membeli di Lazada dan Zalora ni tapi tak pernah berjaya melepasi tahap bayaran hahaha.
Sebabnya setiap kali KM terjah web site Lazada dan Zalora tu, mesti terngiang-ngiang teguran Pak Wan kat telinga KM ni.
Dah siap masuk code voucher lagi tu then terfikir-fikir balik pesanan berhantunya then cencel balik tak jadi nak purchase.
Sudahnya tersadailah voucher-voucher sekalian ni.
Tarikh tamat voucher ni pada 31 August.
Kalau tak digunakan, akan diburn macam tu je dengan pandangan sia-sia.
Setiap barang yang kita beli dpt tolak RM30, sangat jimat.
So, kalau ada 3 voucher maknanya RM90lah jimatkan?

Dalam kepala ni kata nak buat GA.
Kalau nak buat GA kena buat sepantas kilat.
By 1 ogos je voucher code kena dedahkan pada pemenang.
Aish! Banyak kerja nih. Nantilah fikirkan balik.
Ok bye!

9 comments

July 21, 2014 at 1:07 PM

salam. wahhh bestnya dapat voucherr :))

July 21, 2014 at 5:10 PM

seronoknyaaa teringin nak dapt voucher tu hihi , nnti buat ga ke ape jemput ye haha

July 21, 2014 at 5:16 PM

yer mmg best tp klu tak tau nk beli tu yg nk keje let go huhu

July 21, 2014 at 6:06 PM

macam mana dapat voucher tu kak?

July 21, 2014 at 9:27 PM

ga~ uwah uwahhh... silakan silakan.. hihi

July 21, 2014 at 9:57 PM

bestnya..kalau Za,dah shopping sakan lah jwbnya..hehehe.

July 23, 2014 at 10:21 PM

Banyak tu. Meh bagi saya kalau takmo.hehe..

July 23, 2014 at 10:31 PM

kwn akak bagi... dia tau akak suka shopping online...

July 23, 2014 at 10:31 PM

hahaha.. gelak dulu.. =)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia