Transformers: Age of Extinction Bakal Di Cinema

Baru lepas tengok transformer kat TV3. 
Layan kejaplah walaupun dah lama tak tengok. 
Lepas ni every Jumaat jam 10pm tiga minggu berturut2 aku akan tercongok depan TV. 
As we know Transformers: Age of Extinction nak keluar kat panggung 27 June ni. 
So that, TV3 dengan baik hatinya telah menyiarkan transformer movie dari keluaran pertama hingga yang ke tiga.
So, kepada yang berminat atau fanatik dengan movie ni, selamat menonton ya.

Coming soon 27 June 2014

Para pelakonnya



So, siapa yang gila transformer jangan lepas peluang ya.
Walaupun tiket dah mahal, ku tetap nak beli jugak haha.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia