Balik Kampung Mengejut, Ada Urusan Yg Perlu Diselesaikan

Wah... so rushing! Jumaat baru lepas balik kerja terus balik kampung dan sekarang masih di kampung dan sekejap lagi nak balik semula ke Sepang. Nak cerita tapi tak sempat tapi nanti bila dah berkesempatan, saya cerita ya apa sebabnya. Dalam pada banyak urusan tu, sempat lagilah pergi Pantai Pasir Lanun haha. Nanti cerita ya. Ok Bye!

Creadit https://www.flickr.com/photos/2121studio/2933485010/

8 comments

June 22, 2014 at 11:54 AM

Tgk pantai rindu nak g pantai...ni the best ever pantai yg ira penah sampai.. http://www.irrayyan.com/2014/06/pantai-kuala-abang.html?m=1

June 22, 2014 at 5:17 PM

haha... sy suka pantai pulau acheh yang mana sy pernah sampai 10 tahun sudah. Masa tu belum kahwin lagi. Now nak pergi sana kena sewa boat. Mandi kat sana memang best...

June 22, 2014 at 7:57 PM

take care yaaaa :D

June 22, 2014 at 8:40 PM

we safely arrived, thanks lily... ;-)

June 22, 2014 at 10:46 PM

Semoga dipermudahkan segala urusan yer (^^,)
Singgah bw malam + klik mr.nuff 1x~

June 22, 2014 at 11:58 PM

terima kasih siti.. ;-)

June 23, 2014 at 12:41 PM

Pantai mana ni?
Baru ja follow blog ini. salam perkenalan dari aRz MoHa

June 23, 2014 at 3:26 PM

Pantai Pasir Lanun.
Thanks follow, n will follow you back.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia