ICE Watch

Assalamualaikum,

Tak taulah apa kena dengan aku ni. Tiba-tiba layan jam ice watch. Walaupun tak mahal mana tapi bagi aku warna dia sangat cantik dan striking. Mula-mula pilih warna hijau. Bila terpandang purple, terus jadi berkenan sebab nampak macam ladies sikit. Jadi aku pun rembatlah warna purple.


Kalau ikutkan nak beli color biru muda, pink dan hijau sekali tapi suami cakap jangan tamak. Guna satu sampai rosak, baru beli yang lain. Erm... tak dapatlah hajat nak buat collection. Kalau tidak, bersusun jam boleh pakai ikut warna baju. hehe...


2 comments

April 29, 2014 at 7:45 PM

Teringin nak beli satu. Hihi.

April 29, 2014 at 9:31 PM

beli jgn tak beli... beli yg murah je.. pun function sama je.. hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia