Rindu Zaman Sekolah dan Belajar

Assalamualaikum,

Kalau imbas balik album2 lama teringat masa zaman sekolah dulu. Kurus giler aku time tu! Haha... rasa nak nangis bila kenang diri ini yang dah kembang hahahaha... Kena usaha gigih untuk dapat balik badan macam dulu... kalau korang kenal, carilah yang mana satu saya hehehe...

Masa ni pakai kamera yang guna negative filem tu... 
kamera yang kena pusing2 kat button belakang... 

Adui comelnya time sekolah dulu... stress bila tengok bebeza ngan sekarang ni..

Ni tak ingat rasa buat lawatan kt 
KDU

Ni masa kat SMK sek24

Yang Menulis,

2 comments

November 2, 2013 at 9:38 PM

Saya tak rindu pun sebab saya selalu kena buli. Hahaha.

November 2, 2013 at 10:40 PM

haha... sy kena buli masa sekolah rendah je...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia