BollyGlitz Dinner

Assalamualaikum...

Dasyat tak dinner kami. Masing-masing dengan cotume bollywood. Saya kagum dengan dia orang yang sanggup pakai sari. Saya simple2 je. Kalau sayalah pakai sari entah kul berapa siap gaknya. Hehe... memang failed terus. Kemeriahan dinner disambut oleh kedatangan AC Mizal sebagai pengacara dan di hujung2 event ada tetamu khas dijemput iaitu Anuar Zain yang kacak itu. Mujurlah sy tak admire kat dia so tak adalah sakan sangat nak bergambar hehehe... Nak tengok gambar-gambar glamor kami? Jom cuci mata.

Managers hehe bergaya tak?

Time ni tengah duk pumpang kat dalam kami bergambar kat sini... lapar kot tunggu dia org jemput makan... huhu

Ni time menjamu selera

Yang menariknya best dress di menangi oleh managers dari division kami. Sporting betul la dia orang... hehe...

bersama Aida

Aida dan Rina Ellisa

bersama dengan General Manager hehe bila lagi nak bergambar sama ngan pegawai besar?

bersama Rina Ellisa

yg ni kami bergambar bersama dgn X Senior Manager but now dah jadi General Manage pun.

Abang anuar

My division yang vogue... kagum gila tengok...


Hidangan yg selera walaupun rasa cam lauk kenduri tp mmg makan tak habis...


8 comments

October 28, 2013 at 5:13 PM

lama dah rasanya tak join dinner yang camni... hehe

October 28, 2013 at 5:18 PM

awk 1 company dgn rina ke? patut la entry sama..hehehe :)

October 28, 2013 at 5:20 PM

Mcm best jee. Waa. Rindu pulak nak dinner2 ni. Haha..

October 28, 2013 at 5:22 PM

meriahnya, blink blink semuanya

October 28, 2013 at 6:09 PM

lawa baju ;)

October 28, 2013 at 8:03 PM

yup satu company... hehe...

October 28, 2013 at 8:04 PM

hehe.. sari dia org lawakan?

October 28, 2013 at 8:06 PM

seronok.. meriah sgt...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia