Adik Pun Nak Jugak!!!

Assalamualaikum,

Comel tak? Hehehe... ni kek anak member office. Hari ni birthday anak sulung dia. Tapi disebabkan anak dia dua2 girls, so si adik pun sibuk nak jugak kek sama cam kakak. Terpaksalah si ayah beli satu lagi untuk si adik. Nak puaskan hati si kecik tapi tak tau nak tulis apa kat atas kek tu sebab bukannya birthday si adik pun. So si ayah dapat idea, cakap kat budak kedai kek tu tulis "adik pun nak jugak!!!" terkekek-kekek budak tu gelakkan. Tak pernah2 orang buat macam gitu. So apa hasilnya?

Inilah dia keknya. Cutekan? kan? kan?

Ini kek kakaknya

Ini adik punya kek

p/s: Syazrul aku pinjam gambar kek anak ko buat tatapan. Siapa berkenan boleh order cam gini ya. ngeee...

6 comments

September 12, 2013 at 11:31 AM

hahaha kreatif ye bapaknya.. hehe

September 12, 2013 at 11:52 AM

unik!.hehehe

September 12, 2013 at 1:54 PM

memang kreatif ayah dia hehehe.. sy kagum...

September 12, 2013 at 1:55 PM

sangat unik... sok ada anak boleh wat cam gini gak...

September 12, 2013 at 3:27 PM

ala comel2 sangat sweet cake tu...

July 17, 2014 at 5:59 PM

memang sweet hehe..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia