Follower Yg Ke 200

Assalamualaikum,

Seperti biasa sy nak umumkan follower yg ke 200 sy. Beliau adalah... jeng! jeng! jeng!

Allynshaminza_eva!!! Yeay...
Terima kasih kepada follower Allyn sbb jadi pelengkap follower yg ke 200 di blog sy.

Clicklah gambo atas tu kalau nak view bg besar hehe..


Click utk ke blog beliau

Ini dia blog beliau, am i correct? If not, please betulkan ya. Tak tau mana nak cari link main explore je. Tgk owner gambo kecik. Mak ni mata empat, tak nampak der... huhu

Keep in touch dear!

6 comments

July 14, 2013 at 3:48 PM

wow! siap buat entry. terharu mak jemaahh . hihi . tq sis :)

July 14, 2013 at 4:03 PM

terharukan? betul ke blog tu? payah na nak carik, ingat salah blog huhu..

July 14, 2013 at 4:06 PM

betul tu sis, hehe

July 14, 2013 at 4:18 PM

alhamdulillah... keep in touch ya... klu ada GA jgn segan nak jemput ya... mak ni pensupport tegar GA kome semua...

July 14, 2013 at 4:26 PM

tahniah..

July 15, 2013 at 8:15 AM

bertuah la follower ke 200.. hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia