Double Parking di Rumah Apartment

Assalamualaikum,

I hate this situation. Apartment pun kena double parking. Even parking dah ada no pendaftaran tapi ada penyewa yg tak faham bahasa, tak tau undang2 tu main tibai je parking double tempat orang. Sy nak keluar parking pun payah sebab guna kereta Alza, panjang. Kalau Myvi tak pe gak, ekor pendek. Tak kisah kalau nak double parking tapi agak2lah pun kalau dah sehari suntuk ko parking tengah jalan depan parking org, mcm mana org nak masuk keluar parking. Akal ada ka tak? Kang ada yg kemik kereta, nangis tak berlagu!

Ni sy lepak rumah mak. Jap lagi balik rasa bercinta nak masuk parking disebabkan satu kereta ni. Kalau kena dengan lori sampah dah lama ko kena honk sekuat hati. Laluan tu pun sempit utk lori sampah nak lalu. Kena sodok baru tau! Dibulan puasa yang mulia ni saje buat orang hati panas dgn manusia2 macam ni. Cubalah jangan tambah dosa orang lain. Fikir sikit keselesaan masyarakat sekeliling. Jgn fikir untuk senangkan diri sendiri je.

Ni gambar contoh hasil carian pakcik google.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia