Dinner In The Sky

Assalamualaikum,

Pernah tengok restoran ni? "Dinner In the Sky" adalah satu-satunya restoran untuk mereka yang menikmati ketinggian kerana restoran ini membawa mereka untuk makan di atas udara pada ketinggian 165 kaki. Tetapi setiap kali jamuan hanya 22 orang sahaja dan mereka boleh duduk di atas untuk 8 jam.  Macam meja meeting kan? hehehe GAYAT KOT!






Saya tengok website dia pergh macam2 ada. Memang gayat giler le... Siapa nak tengok boleh click sini

6 comments

July 30, 2013 at 11:16 AM

perh boleh kenyang ke makan macm ni. gayat ! hehe

July 30, 2013 at 11:22 AM

klu sy tak kenyang... asyik pikir nyawa je haha

July 30, 2013 at 12:29 PM

hok alorhh...bakpo la tinggi sangat makannya..?

July 30, 2013 at 12:30 PM

hahaha tu la pasal... tak jejak tanah mkn...

July 30, 2013 at 2:04 PM

tak sanggup makan kat atas tu

July 30, 2013 at 9:54 PM

mmg tak sanggup... nyawa sayang wooo...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia