Cheese Tart 10pcs RM15 Sedap!

Assalamualaikum,

Saya baru je post pasal makanan sampingan ketika diet, tetiba sy post pasal cheese tart pulak ya? Hahaha... Tapi tak apa, diet takkan hancur kalau kita tak lahap sekali gus 10pcs sebekas tu. Lagi pun ini nak jamu untuk family kat rumah je. Confirm satu hari boleh habis. Thanks ya Mr. Mut. Next time boleh order lagi. Sangat lazat!

10pcs hanya RM15 Sedap!

Jom kita tgk kandungan kalori & nutrien dalam seketul cheese tart ni :

1 hidangan
1 ketul (20 g)
Tenaga
81 kcal
Karbohidrat
7 g
Protein
1.4 g
Lemak
5 g
Gula
2.8 g


So, berapa  banyak kita boleh makan? 
Minum petang kita disarankan ambil sebanyak 250kcal.
Jadi petang ni bolehlah makan 3 ketul cheese tart je. 
(^^,)

4 comments

July 1, 2013 at 5:34 PM

hehehe..siap bagitahu kandungan makanan..tp saila pun lately kuat btl mkn,risau terlebih gula pulak..huhuhuhu..tp cheese tart mmg sedap okeh,sebiji mcm cheese tart hantaran saila aritu..teringat la pulak..huhu

July 1, 2013 at 7:40 PM

hehehe... bestkan? teringin sangat tu yg beli 10 pcs utk jamah sendiri. Kalau beli 50pcs tu bkn jamah dah tp mentekedarah... terus lari jarum timbang...

July 2, 2013 at 5:21 PM

sedapnya...dah lama teringin nak makan...beli dekat mana?

July 2, 2013 at 6:53 PM

member office... mmg sedap...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia