Shake and Take Ku Sudah Mari

Assalamualaikum,

Hari ni dengan rasa GUMBIRANYA nak share ngan korang SHAKE & TAKE yang sy beli dekat sebulan  lebih tunggu tu baru sampai petang semalam! Hari ni baru sy pergi ambil dekat mail room. Sebab apa lambat sampai? Sebab alasannya terlepas pandang sy punya order. Geram sungguh rasa alasan itu. Kalau tak, dari dua minggu lepas lagi sy dah guna SHAKE & TAKE ni. Sooooo, sy takkan promote dealmate kat korang. Dahlah tak proper balot! Togel aku punya kotak. Nasib baik masa pos tu tak terbukak tau.



TAPI! Mujurlah SHAKE & TAKE sy tu masih berfungsi dengan baik dan boleh digunakan seperti sediakala. Jadi, kemarahan mak ni dah redalah sebab HAPPY! YEPPY! YEY! Malam ni, sy dah boleh guna untuk blend buah2an untuk my Zulaikha dan untuk sy juga. Dapatlah juga sy sedut jus buah dalam kereta dengan senang hatinya. Hehehe...

Macam mana rupa SHAKE & TAKE sy tu? Taaaadaaaaaa... lihatlah dibawah ini, comei tak kak ton punye? hehehe...




Mula-mula test tadi ingatkan dah rosak, nasib baik test lagi sekali ada function! Kalo tak mau aku jerit satu office ni nak marah. Huhuhu...


Ginilah rupanya bila dipasang. Tinggi bebeno gamaknya tapi cantik design dia. Apa lagi, kome belilah untuk family. Very useful untuk siapa yg makan herbalife hehehe...


Ginilah rupa kalau bawa masuk kereta... sumber dari google...


So, nanti sy share ya mcm ne nak bancuh guna benda alah ni. Daaaa....

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia