Blog Sudah Lama Bersarang

Assalamualaikum semua!!!

KM kembali jenguk blog. Alahai kesian tgk bila dah lama tak update. Sampai uzair dah berjalan haaa. πŸ˜‚πŸ˜‚ Nak kongsi cerita dari awal tahun pun rasa jenuh jugak nak recall dalam kepala.

Terima kasih rakan blogger yg masih ingat KM. Bukan tak mau jenguk, cuma tak berkesempatan. Lagi plak sekarang uzair dah pandai mengacau. Memang ligat lah nak bersilat.

Sepanjang tahun byk suka duka kecil yg jadi tapi tak sempat nak share. Antaranya handphone rosak 2 kali. Dukacita betul rasa hati bila duit kena keluar lagi.πŸ˜‚

Hari ni saya warming up dulu ya. Bila2 free saya update. Guna phone i rasatk puasnak menulis panjang2. Jari ni gebu sangat sampai typo je memanjang.

Ok you all jumpa lagi!!!πŸ™‹

1 comment

December 9, 2016 at 7:00 AM

Selamat kembali berblogging :)

http://www.fatindays.com

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia