WORDLESS : 12 Amalan Pembuka Pintu Rezeki


14 comments

October 15, 2014 at 2:37 PM

Nice sharing sis

October 15, 2014 at 3:20 PM

thank you for sharing sis..
+ solat dhuha :D

October 15, 2014 at 5:22 PM

baca entry ni baru teringat arini rabu
sibuk memanjang arini
apapun thanks for the info KM

October 15, 2014 at 5:32 PM

mengingatkan diri agar tak ungkit pemberian dan pertolongan yang dah dilakukan ...

October 15, 2014 at 10:45 PM

tq share kak..

October 15, 2014 at 11:28 PM

tq for sharing. kena istiqamah la lepas ni..

October 16, 2014 at 7:40 AM

jalan-jalan klik klik...heee morning KM irrayyan.com

October 16, 2014 at 11:03 AM

saya ada baca dekat mana entah... tapi x sure lah termasuk dalam apa..

kalau perempuan, banyak2 kan baca surah an-Nisa, An-Nur, dengan al-Ahzab. :)

and yep, solat dhuha ^^,

October 16, 2014 at 3:05 PM

Nice sharing...

October 16, 2014 at 11:55 PM

thanks sharing kak KM..nak amalkan juga moga murah rezeki saya cepat dapat jodoh..hihihi

by the way saya dah tukar url blog sebab ada masalah sikit..jemput singgah ye blognisalpunya.blogspot.com

October 17, 2014 at 1:50 PM

nak practice yang rajin bersedekah tu.. supaya tangan ni ringan nak memberi tanpa berkira.. kasi kucing makan kira bersedekah tak ?

October 17, 2014 at 11:14 PM

Waqiah tu mmg kena amalkan selalu. Wuwuwu. Susah jugak nak istiqamah ni. heeh

October 19, 2014 at 10:21 PM

subhanallh..thanks for sharing..akak ada amalkan tapi x semua huhuh

October 21, 2014 at 6:13 AM

Insyaallah buat.
Kecuali salawat & istighfar tuuu..hehe.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia