Happy Birthday My Dear PakWan!

Assalamualaikum korang!

Haha! Hari ni birthday pakwan tau.
Haish... dah berganjak lagi satu angka usia laki aku ni.
Actually, KM tak sempat pun beli hadiah untuk dia.
Mana taknya, weeked asyik nak berkepit je ngan kita nak ajak jenjalan.
Bila masanya KM nak pi menyelinap beli kad birthday atau hadiah untuk dia?
Hari ni baru berkesempatan nak pi cari kad untuk dia.

Sebelum KM buat-buat lupa, baik KM wish birthday kat dia hari ni.
Dah le setahun sekali.
Kang kecik hati pulak orang tua tu kikiki.
Amacam? Ok tak pilihan birthday wish kat bawah ni?
Rambang mata nak pilih ni weh.
Hihihi... kita tengok apa reaksi dia sebab ini pertama kali KM wish guna e-card tau.
Sebelum ni bagi kad birthday, beli kat kedai je.
Jom usha kata-kata wish yang indah ni.







Aouch! Suwwweeettttnnnyeeee...
Mana satu KM nak pilih ni?
Macam semua je KM suka ni.
Ni kalau bagi semua kat pakwan, mau dia tersendu menangis ni hahaha!
Terharu kot, bini bagi birthday wish banyak-banyak, macam dah tak de kerja dah nak buat.
*Padahal --> Dah kenapa bini aku ni send e-card banyak-banyak? Buang tebiat?*

To pakwan, Happy Birthday to you darling.
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki yang berkat.
In Shaa Allah.

*Confirm terharu dia baca entry ni hahaha*

17 comments

September 2, 2014 at 8:13 AM

wah happy birthday pakwan. hee

kad yg bawah sekali paling sweet. bg yg tuu la kak :)

September 2, 2014 at 8:22 AM

happy birthday pak wan

September 2, 2014 at 8:39 AM

Kan? Akak pun fikir yg bwh sekali tu sweet.. :-)

September 2, 2014 at 9:59 AM

nak wish gak..happy birthday.. :)

September 2, 2014 at 10:43 AM

kak KM, yg bawah sekli tu sweet sgt..hihi... selamat hari lahir :)

September 2, 2014 at 12:17 PM

Gambar burung tu pun ok jugak

http://acikwatie.blogspot.com/

September 2, 2014 at 2:20 PM

Happy birthday buat pak wan.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan sekeluarga & tercapai segala yg dihajati... aamiin.. :)

September 2, 2014 at 3:17 PM

yang paling suwet yg last skali! huhu..

-pssstt, membalas kunjungan n mmg da folo KM juz xdpt tglkan jejak kt shout box..huhu..

September 2, 2014 at 5:10 PM

sweetnya..kalau gambar couple mat saleh tukar ngan kak KM n pakwan lagi suweeeet gitu.

hehe,happy birthday!

September 2, 2014 at 5:26 PM

happy birthday pak wan ^^,

saya suka first dengan last sekali. boleh tersengih sorang2 kalau baca. hahahaha

September 2, 2014 at 5:50 PM

happy birthay pak wan

September 2, 2014 at 5:59 PM

akak suka kad yg last..so romantik and sweet..TAPI semua best2...bagi je lah semua hehehe..berapa umur pak wan skrg..haapy besday buat beliau semoga menjadi bapa yg soleh dan suami penyayang..mana gambar pak wan..bak lah sekeping buat tontonan peminat nih..ke dia pemalu n low profail heee

September 2, 2014 at 6:05 PM

Happy birthday Pak Wan..may Allah bless u and family owez :-)

September 2, 2014 at 6:22 PM

sanah helwah utk pak wan

September 3, 2014 at 12:00 PM

tolong wish kat dia ya. Hepi Besday...
Semoga dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan dan berjaya dunia dan akhirat.

September 3, 2014 at 12:10 PM

salam. happy birthday untuk suami Kak KM.....lambat wish pulak huhu

September 3, 2014 at 1:35 PM

Hope both of you be a lovely couple forever.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia