Facebook Thinks KM Punya Blog Ni SPAM? Halloooo???


Assalamualaikum korang!

Ni yang kadang-kadang KM kecik hati dengan FB.
Blog KM yang tak seberapa ni dikatanya SPAM?
Apa yang SPAM nya?
KM post apa sampai FB fikir blog KM ni spam?
Jadi ramai blogger kat group FB tak nak lawat blog KM.
Bukan tak nak lawatlah, tapi tak berani nak lawat.
Padahal bukan ada apa pun just confirmkan blog KM bukan SPAM jelahkan?
Then lawatlah macam biasa.
Sedihlah macam ni.
Terencat KM nak post apa-apa update blog kat group blogger.
Tak apalah, kalau facebook fikir blog KM ni SPAM lain kali tak mo post kat group FB.
Nanti orang ingat KM hantar SPAM pulak huhu.

K la Bye.

15 comments

September 8, 2014 at 11:12 AM

alahai.. xpe kak KM.. kalau anis jumpe link blog kak KM, anis tekan not spamming oke.. :)

September 8, 2014 at 12:18 PM

Kat manalah SPAM nya tu x faham tul FB ni. Mestilah frust kan

September 8, 2014 at 12:42 PM

huhu..sabar ya kak.. fb ni tak betul kot..

September 8, 2014 at 1:07 PM

Fb ni kadang2 sengal jugak...sabar la ye KM..

September 8, 2014 at 1:30 PM

salam. alololo..sabar ye..huhu

September 8, 2014 at 2:49 PM

Laaa apa kena fb ni. Jeles ngan KM ke

September 8, 2014 at 3:06 PM

Boleh plak cmni erk? Sabar ye Kak KM :)

September 8, 2014 at 4:38 PM

sabar yee kak. Belog akk takde nye spam tang mana-mana. Ramai je org nak visit akk ni.hehe chill tau

September 8, 2014 at 9:33 PM

hi KM..salam kenal...baru follow ur blog..sudi2lah join giveaway azie yang x seberapa ni ye :)
http://aziesuhaimi.blogspot.com/2014/09/like-share-win-herblax-shaklee-for.html

September 8, 2014 at 11:05 PM

facebook memang getu kadang kadang... suka hati je detect blog orang spam .___. nak bukak facebook sekarang pun dah jarang...

September 9, 2014 at 9:23 AM

sampai hati betul FB kan..

September 9, 2014 at 9:12 PM

Ermmm..sukahati pulak nak SPAM kan?

September 10, 2014 at 6:21 PM

sesuke ati fb je kan

September 11, 2014 at 2:50 PM

FB tu memang. pelik je... hmm

September 12, 2014 at 4:26 PM

tak pernah jadi kes macam ini KM

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia