KLIA Mini Convention and Showcase Of Tetra Digital Trunk Radio System


Dapat dorgift powerbank

Sebelum puasa hari tu kat office ada buat KLIA Mini Convention and Showcase Of Tetra Digital Trunk Radio System.
Haaa... apa benda kejadah tu?
Aku nak cerita panjang lebar pun tak reti sebab aku ni jadi usherer bidan terjun untuk bantu rakan tugas untuk laksanakan event ni dengan jayanya.
Sedih tak cukup tangan nak buat semua benda seorang diri.
Alhamdulillah, terlaksana juga dan hilang debaran sahabat ni bila kami semua turun padang untuk bekerjasama bantu dia dalam usaha ini.
Secara jujurnya, kerjasama memang penting untuk menjayakan sesuatu program.
Dan hasilnya aku dapat lihat sendiri diakhir event TETRA ni.

Apa yang menarik dalam event ni ada cabutan bertuah yang mana grand prize dia adalah ipad mini.
So, biar gambar berbicara ya.






Ini dia speaker hebat tu. She's always be positif.
Dalam berdebar tu tapi dia berjaya juga laksanakan amanat yang diberi bos dia.
Good job kak syikin.

6 comments

July 10, 2014 at 3:48 AM

Tahniah.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

klik iklan dove & kkbox sini.. :)

July 10, 2014 at 6:26 AM

Thank you, nanti sy join ya.

July 10, 2014 at 8:43 PM

perh dorgift!! *___*

July 10, 2014 at 8:52 PM

hehe... bestkan?

July 11, 2014 at 5:05 PM

wah doorgift powerbank tuh...

July 11, 2014 at 6:13 PM

hehehe... majlis besar kena bg dorgift yg best2...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia