Frozen Addicted Haha!

Hari ni ada Aeronita Kiosk. Yang mana banyak kiosk jualan akan dibuka untuk menghabiskan duit.
Huhu, memang tadi aku tutup matalah jugak sebab tak nak terjebak tapi akhirnya terbeli jugak baju Frozen untuk Zulaikha.
Baju untuk Zulaikha ya, bukan untuk mak dia ni.

Nak cari saiz, tak reti rupanya XS tu sempit tapi boleh jugkalah pakai.

Aku match dengan seluar2 berkenaan. Nampak macam sesuai.

Yang ni pulak tuala Frozen. Thanks to Asma Amira sebab dia yang tolong carikan.
Zulaikha suka sangat dengan tuala tu. Haha... layan jelah kerenah budak kecik sorang ni.
Okay bye!




4 comments

June 28, 2014 at 11:08 PM

Adam rayyan kan, dia panggil frozen tu bulu..1minggu ira dgr dia minta bulu.."nak bulu"..yg maknya xfaham..si pak lagi xfaham....yg boleh tau bulu is frozen bila adam nampak cursor dr shikin..dia tunjuk "ammi, bulu..bulu"..subhanallah kenapa la jauh benar lari nya...ada satu hari adam ngamuk dlm kereta..kebetulan radio pasang lagu frozen..daddy kata "adam, lagu bulu"..pastu tgh nangis tu dia boleh bantai gelak sakan...oh bulu! Hahahahaa

June 28, 2014 at 11:18 PM

erk??? apakah kesinambungan bulu itu dengan frozen? huhu anak awk memang comel... haha...

June 28, 2014 at 11:26 PM

Adam dia lambat gak cakap..siap buat appoinment dgn pakar..4/4/14..bila tarikh dh dekat adam da boleh sebut beberapa word...so xjadi la jmp pakar..ni kira dia tgh belajar2 lagi la...cuma bulu tu datang mana xtau la...hihihi

June 28, 2014 at 11:34 PM

mungkin normal kot ira... my anak buah pun sama juga... lambat cakap bila nak gi check up terus pandai sebut beberapa words basic... tak apa, janji dia boleh catch up oklah tu...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia