Bermalam Di Gold Coast Bagan Lalang


Saya suka tengok pantai.
Pantai berikan ketenangan utk saya menulis.
Kalaulah dapat lepak kat gold coast bagan lalang, syok jugakkan?
Tapi kena himpun duitlah, satu bilik sangat mahal haha...
Kalau duduk yg hujung sekali tu dah RM1k++ hehe...
Pengsan mak nak bayar. Huhu..

Saya adalah survey satu website NI . Nak tau tak rate setiap bilik berapa?

Canary Palm Villa (2 bedrooms)
Low Season (RM) RM 1,118 nett
Peak Season (RM) RM 1,240 nett

Royale Palm Villa (3 bedrooms)
Low Season (RM) RM 3,188 nett
Peak Season (RM) RM 3,295 nett

Premier Travelers 
Low Season (RM) RM 718 nett
Peak Season (RM) RM 830 nett

Travelers
Low Season (RM) RM 649 nett
Peak Season (RM) RM 755 nett

Cantik tak bilik2 dia? 
Itulah yg saya berangan sangat nak duduk kat sini sebab tenang jiwa dapat release tension.
Tak payah fikir pasal office buat sementara waktu.
Honeymoon pun boleh hehe...
Korang? Apa lagi, boleh la bawak family ke sini




Harmoninya... 




4 comments

November 15, 2013 at 3:46 PM

keroh kot air die :p better gi grand lexis ;)

November 15, 2013 at 4:55 PM

ramai yg suggest sy pergi grand lexis hehe... dah tgk mmg cantik jugak... akan dibincangkan dgn suami =)

March 2, 2014 at 12:53 PM

mahala nya :( takpe2 akak kan kaya. belanja tau! xD hahaha

March 2, 2014 at 1:33 PM

hahaha kayalah sangat tp alhamdulillah anis doakan akak ya...
nak pi sini pun kena kumpul duit dik huhu...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia