Makeup VS Tanpa Makeup Mana lagi OK

Assalamualaikum,

Hari ni nak share something. Semalam saya main makeup2 dgn member. Dia org teringin nak tengok saya guna make up. Yang sebenarnya sy tak gemar guna make sbb malas nak menyental bila nak solat nanti. So biasanya kalau saya pergi office, saya akan guna bedak je. Tak ada foundation dan sebagainya. Lagipun ada tujuan sebenarnya kita org main makeup2 semalam hehe... Org kata pra dinner makeup. Dia orang dah seronok-seronok nak melaram sakan masa dinner sabtu ni. Cuma saya ni agak keberatan untuk guna make up sebab malas nak nyental masa nak solat maghrib nanti hehehe... So semalam dia orang dah buat demo untuk saya bila guna makeup masa dinner. Kome comparelah ok ke tidak? Huhu... muka sy nampak garang dan matang kalau guna make up. Biasa kalau sy pergi dinner guna bedak biasa je. Tak ada letak foundation ke apa semua tu... erm... tgh berkira-kira lagi nak pakai makeup ke tak. Huhuhu... Just wait n see ya sabtu ni... ngeee...


10 comments

October 25, 2013 at 8:58 AM

kulit da lawa..be a natural more better..nmpk fresh ajee ;)

October 25, 2013 at 9:31 AM

Thanks heee.. =)

October 25, 2013 at 9:41 AM

gebusss!!!WE is jelesss... :) dua2 pon chantek dear.

October 25, 2013 at 10:28 AM

kalau saila suka tanpa make up..nmpk suciiii natural je :D
kalau ber'make-up' mmg nmpk cantik :)

October 25, 2013 at 10:28 AM

mekap simple2 je
xyah over
natural gitu

October 25, 2013 at 10:32 AM

sy mmg gebuss we hehe...

October 25, 2013 at 10:33 AM

kannn?? erm... tu la tak make up nampak suci... klu make up nampak cantik...

October 25, 2013 at 10:34 AM

haa tula kan... insyaAllah... tengok esok cam ne... klu malas guna biasa2 je...

October 25, 2013 at 12:19 PM

semua bergantung pada mata yang melihat kerana setiap orang punya persepsi masing-masing..pada akak setiap ciptaan Allah itu indah dan cantik termasuk mahirah..

October 25, 2013 at 12:31 PM

alhamdulillah... terima kasih kak... =)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia