Terima Parcer Agar2 Adam Shoppe

Assalamualaikum.
Akhirnya sampai jugak agar2 kering ku ni. Tengok pun rasa nyum2. Buat kudap2 kat office pun best juga.
Macam2 perisa ada.
Biasa sy order yg mini tp kali ni nk cuba yang beracuan pulak. Hehe... sedap woo...
Ramai jugak yg order dgn Adam Shoppe ni. Siap bole buat dorgift dan hantaran lg. Siapa2 yg nk kahwin tu bolelah try sample dorgift kat dia.
Packing pun puas hati. Mampat dah padat. Risiko pecah 0. Ok adios... sy nk ready pergi site visit. Ada rombongan cik kiah ke KLIA 2. Hehehe...

12 comments

September 3, 2013 at 11:41 AM

comelnya agar2 kering ni..dulu2 mak2 kita bt time raya je..hehehe..

September 3, 2013 at 11:54 AM

sedapnye agar agar kering!!!

September 3, 2013 at 12:16 PM

Sweet :)

September 3, 2013 at 3:36 PM

Wah, sedap nie..

September 3, 2013 at 5:04 PM

Heheheeeww....tq sis sudi buat review agar2 kering kami...

September 3, 2013 at 5:07 PM

ya org dulu2 mmg rajin buat... tp nak buat sendiri tu mmg gigihla huhu

September 3, 2013 at 5:09 PM

mmg sedap amila..

September 3, 2013 at 5:10 PM

mmg sedap sila la beli...

September 3, 2013 at 5:10 PM

mmg sweet hehe..

September 3, 2013 at 10:41 PM

sama2... nanti boleh beli lagi..

September 3, 2013 at 11:20 PM

wahh..nampak sedap..

September 4, 2013 at 7:48 AM

Ye cik mun... sila la beli dan rasa.. mmg sedap...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia