Ready to Post Hadiah Pemenang Segmen

Assalamualaikum

Hadiah ready to pos. Salah satu hadiah sudah terlepas pos semalam dengan barang order lain. Lagi tiga baru sempat pos hari ni sebab encik suami baru beli sampul semalam. Huhu.. memandangkan dia kerja shift balik malam, so sy hanya sempat buat kerja-kerja membungkus ni pada waktu malam. (Apa aku cakap daaa...) Hehe...


Kepada pemenang segmen 3 hari blogwalking bersama Mahira Ridzuan, nanti dah sampai tag saya.



5 comments

September 26, 2013 at 9:48 AM

Bila nk ada next n3 nie..dh lme tunggu..

September 26, 2013 at 10:27 AM

dah klik $$$

September 26, 2013 at 11:05 AM

wah dah ada pemenang. Tak sempat nak join :)

September 26, 2013 at 11:28 AM

wordless haha... sorry lambat update...

September 26, 2013 at 11:28 AM

Tq tq hehe

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia