Wall MakeOver By Na from Nadia Farahida

Assalamualaikum, 

Click this wall

Saya nak http://www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk di make over oleh Wall Make Over by Na dengan design pilihan saya ini kerana design wall yang ada di Wall MakeOver By Na sangat cantik dan mengujakan saya. Banyak pilihan design wall sampai rambang mata jadinya. Cuma yg paling saya tertarik sangat untuk bilik anak saya adalah design wall di atas ni. Nampak simple tapi selesa dan sesuai dengan jiwa kanak-kanak. I really love this design for my baby. Dah lama saya aim wall macam ni, cuma belum sampai masa je lagi. TAPI bila dapat tahu je Nadia Farahida nak buat GA pilih 3 buah rumah untuk di makeoverkan dinding secara percuma, saya dengan pantas buat entry ini. Tak mahu lepas peluang yang ada. Bila lagi nak dapat rezeki macam ni. Hehe... Kebetulan saya dalam perancangan nak pasang wall di bilik anak. I hope my wish come true dear. This all for my baby. Thanks to blogger Nadia Farahida kerana sudi buat giveaway ni. =)


Blogger lain, jom join contest ni. Just click the pic kat atas tu ya. Saya dah backlink ke Nadia.

6 comments

July 15, 2013 at 8:45 PM

good luck dear :)
warna bilih pihan comel lah

July 15, 2013 at 8:55 PM

cantiknya

July 15, 2013 at 8:58 PM

comel kan? utk bilik anak sesuai ni...

July 15, 2013 at 9:06 PM

cantikan ;)

July 18, 2013 at 8:29 AM

good luck dear... WE memula mcm nak join tapi sampai ke hari ni x join pon lagi hehehehe

July 18, 2013 at 8:56 AM

TQ... hehe..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia