Pengumuman PEMENANG GA by Mahira Ridzuan

Assalamualaikum,

Pertama sekali terima kasih kepada rakan blogger yang sudi join GA simple sy ni. Walaupun  malam tadi last minit berpusu-pusu komen masuk untuk saya approve, namun saya hanya perlu pilih 3 peserta terawal yang beri link dan lengkap syaratnya. Sy harap semua berpuas hati dengan keputusan ni. Pada siapa yang tak sempat join di saat akhir, mohon maaf sangat2 ya.

Semak nombor bertuah anda di SINI

Bismillahirrahmanirrahim
Okay, dengan ini saya nak umumkan pemenang bagi Simple GA by Mahira Ridzuan!
Kita tengok siapa yang kena!

========
~Tahniah kepada~

Dua pemenang SURPRISE
Iaitu

Peserta pertama 
Hadiah : Duit Raya RM5

Peserta terakhir
Hadiah : Duit Raya RM5


Untuk pemenang duit raya, sila emailkan details ke mahirah_mustapha@yahoo.com:
Saya pemenang Simple Giveaway by Mahira Ridzuan, ni maklumat saya:
NAMA:
ACC NUMBER CIMB/MAYBANK:
NO TEL:
HADIAH :
LINK SEGMEN:

======
~Tahniah juga kepada~
Lapan pemenang yang di pilih oleh khidmat random.org
Iaitu

Pemenang Random Number 1-10
Hadiah : Kain Pasang


Pemenang Random Number 11-20
 Hadiah : Novel Terbitan Kaki Novel


Pemenang Random Number 21-30
 Hadiah : Shawl Jakel Fabric


Pemenang Random Number 31-40
Hadiah : Shawl Jakel Fabric


Pemenang Random Number 41-50
41. Ayu Zan
 Hadiah : Shawl Jakel Fabric


Pemenang Random Number 51-60
 Hadiah : Shawl Jakel Fabric


Pemenang Random Number 1-30
14. Farhan
 Hadiah : Buku Nota


Pemenang Random Number 31-60
Hadiah : Buku Nota


TAHNIAH buat semua pemenang! Kepada yang tak menang tu jangan putus asa. Boleh cuba next GA pulak ya.
Bagi semua pemenang, sila tuntut hadiah masing2 pada saya selewat-lewatnya 1 Ogos 2013 (pagi) sebab saya nak uruskan pos pada sebelah (petang) 1 Ogos 2013. Andai kata tak sempat tuntut, hadiah akan di pos selepas Hari Raya Aidilfitri ya.
Sila bagi maklumat seperti dibawah dan emailkan ke mahirah_mustapha@yahoo.com:
Saya pemenang Simple Giveaway by Mahira Ridzuan, ni maklumat alamat saya:
NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH:
LINK SEGMEN:

~SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN~

Mohon pada sesiapa yang sudah terima hadiah, inform pada saya ya. (^^,)
Keep in touch!

5 comments

July 29, 2013 at 8:05 AM

Tahniah kepada pemenang2..

July 29, 2013 at 2:19 PM

tahniah semua :) thanks, menang jugak.

July 29, 2013 at 6:58 PM

Alhamdulillah. thanks akakk :D

July 29, 2013 at 8:25 PM

sya dah email pda akk :'D

August 1, 2013 at 6:03 PM

tahniah buat pemenang

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia